• urbantorrent.com
 • Zakelijke tochten

  Teambuilding
  Samen het schip navigeren, de zeilen zetten, bijzondere manoeuvres uitvoeren. Als team werken aan het gezamenlijke doel: het schip zeilende houden onder honderden vierkante meters opbollend zeil!
  Uw team heeft een nieuwe samenstelling, een groepssucces moet gevierd worden, de dynamiek van uw team kan wel een ‘boost’ gebruiken. Allemaal heel goede redenen om aan boord van onze schepen te stappen. Bij zeilen is een goede samenwerking van groot belang: een duidelijke taakverdeling, de juiste planning, vertrouwen in elkaar en assertiviteit. Onze professionele bemanning maakt u wegwijs en geeft u alle uitleg die u wenst, maar uw team gaat als echte bemanning aan de slag. De interne mens wordt verzorgd door onze scheepskok met een vullende hapjes, een traditioneel schippersbuffet, een luxe diner of een uitgebreide borrel. Kortom; voor iedere wens wat wils.

  Nautisch vergaderen
  In alle rust vergaderen in onze klassieke salon en heerlijk uitwaaien op een varend monument. Vergaderen hoeft niet saai en ongezellig te zijn. Een bijzondere omgeving werkt inspirerend en leidt vaak tot nieuwe inzichten en beslissingen. Voor een andere omgeving hoeft u alleen aan dek te gaan en u bent in de historische Veerhaven, de museale Leuvehaven, of midden in de Rotterdamse haven. De prachtige ambiance van een schip met grote cultuurhistorische waarde staat borg voor net dat beetje extra. De bemanning zorgt voor een ontspannen sfeer en een feilloze zeilervaring terwijl onze professionele scheepskok u voorziet van drankjes en hapjes van uitstekende kwaliteit. Samen met u regelen wij een passende catering: een koffiearrangement met versgebakken kruidcake, een luxe lunch, een heus schippersbuffet, etc. Ook borrelen komt volledig tot zijn recht aan boord van het schip. 

  Meerdere dagen?
  Wilt u grotere afstanden zeilen? Dan organiseren wij een uitgebreider traject van twee tot vier dagen. We varen dan een groter traject en verzorgen onderweg bijvoorbeeld een overnachting in een hotel. Denk hierbij aan Rotterdam-Dordrecht-Biesbosch, Amsterdam-IJsselmeer-Kagerplassen of Rhenen-Rotterdam. Naast het zeilen kunt u er dan aan denken om een spreker aan boord mee te nemen of ergens af te meren voor een bezoek aan een filiaal, leverancier, afnemer, etc.

  Wij denken graag met u mee over de planning en de invulling van de dag(en). Voor tochten op zee kunnen wij u een voorstel doen voor de 'Oosterschelde', de grote zus van de 'Helena', een zeewaardige historische driemaster.

  Neem gerust contact met ons op om diverse mogelijkheden te bespreken.